Det går som på räls

Set världens bästa Set, så glad att vi har möjlighet och inkludera honom i vår avel! ❤️

I slutet av maj, tog han sista pinnen i agility och blev champion, sen förra helgen vann hann ena agilityloppet på en internationell tävling i Kalix och fick cacib! ⭐️🎊 GALET BRA!! Inte nog där så fyllde han även 4år förra vecka! Grattis till Set och Tina! Till födelsedagsbarnet och alla era fina resultat och insatser på tävlingsbanorna!

På en tävling i Frövi för ett tag sedan var det lite släktkalas, vi träffade 2 av Piikas (Sets syster) valpar, helvilda små krabater som vi fattade mycket tycke för och en havbrorsa till Set (samma pappa). Så himla häftiga hundar alla 3. Detta kommer bli så ruskigt bra! 😍

IMG_5392IMG_3697IMG_3718IMG_3721IMG_5835IMG_5886

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s